11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelartisjokazijnbloemboterchilipeperdragoneikippenbouillonkrabconsommékruidenmangomayonaisemelkpeterseliesjalotslagroomtabascowit krabvleeszure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kip met citroenmelisse

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, citroenblad, citroenmelisse, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, gevogelteglace, kip, peterselie, sjalot, slagroom, water, zachte witte kaas, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch