Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, belegen kaas, bladpeterselie, bladspinazie, boter, brood, citroen, cognac, courgette, crème fraîche, dille, gerookte kip, gerookte zalm, groentebouillon, knoflook, olie, peper, room, sjalot, tijm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sous vide:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: