Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaansjalot, basmatirijst, bladpeterselie, boter, bouillon, citroenrasp, droge witte wijn, ei, gehakt, gemalen komijn, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: