Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: