Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, peper, port, prei, rozemarijn, selderij, spitskool, tijm, ui, vlees, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: