Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kalfsvlees met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, bouillon, bouquet garni, champignon, citroensap, ei, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, room, sherry, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier: