Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bot, boter, bouillon, ei, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oregano, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, prei, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook: