Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, fruit, gehakt, kaneel, kaneelstokje, kip, knoflook, korianderzaad, laurierblad, mager rundvlees, marjolein, melk, munt, olijfolie, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: