Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloemkool, citroenschil, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kalfsfond, kaneel, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, peterselie, room, suiker, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: