60 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbotercitroensapdroge witte wijneieidooierkerriepoederknoflookkruidnagellauriernootmuskaatolieolijfoliepeterseliepreiroomuiwaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met kip

Ingrediënten:
bloem, foeliepoeder, kipfilet, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tortellini, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, boterdeeg, champignon, droge witte wijn, ei, gruyère, heekfilet, kabeljauwfilet, kruidnagel, peper, slagroom, ui, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen met roomsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni-ovenschotel met lamsgehakt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gezeefde tomaat, knoflook, lamsgehakt, macaroni, melk, nootmuskaat, olie, oude goudse kaas, peper, rozemarijn, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / lamsvlees
Haal meer recepten op...