Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst
- Ingrediënten:
- boter, plantaardige olie, rijst, specerijen, water en zout
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, citroensap, ei, gedroogde kikkererwten, gehakt, geklaarde boter, gemalen komijn, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, meel, melk, olie, peterselie, plantaardige olie, rijst, rundergehakt, specerijen, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De worst story:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: