33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnbamboebloemchilipeperdonkere sojasauseigehakthoningkipfiletkippenbouillonkokosmelkkomkommerkoriandermaïzenaolieolijfolierijstazijnrijstwijnsojasaussuikerzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kansas City BBQ Sauce

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, gember, groene thaise chilipeper, heinz ketchup, knoflookpoeder, komijnpoeder, mosterdpoeder, tomatenpasta, uienpoeder, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpotje van limabonen met gedroogd fruit

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberwortel, halfzoet rode wijn, knoflook, limabonen, neutrale olie, peper, port, room, suiker, tomaten, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure gesmoorde tempé

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, chinese kool, gemberwortel, glasnoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, rijstazijn, sojasaus, suiker, tempé, thaise basilicum, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Pittig gesmoorde eend

Ingrediënten:
bruine suiker, donkere sojasaus, eend, gember, knoflook, kruidnagel, laurierbladeren, olie, peperkorrels, rijstazijn, sake, sinaasappelschil, steranijs en water

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pho bo

Ingrediënten:
bosui, bruine suiker, gember, kaneelstokje, knoflook, limoensap, munt, noodles, peperkorrels, pimentbolletjes, runderstoofvlees, steranijs, ui, vissaus en water

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing sun shao rou - Stengelsla met wolkenoren

Ingrediënten:
arachideolie, broccolisteel, chilibonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene ui, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, stengelsla, suiker, water, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yuxian gesong - Gehakte spaanse-pepervis

Ingrediënten:
arachideolie, chilibonensaus, chinese witte rijstazijn, gedroogde wolkenoren, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, pijnboompitten, suiker, tarwegluten, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Shen tui - Fantasie varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, kaneelstokjes, knoflook, lente-ui, rijstwijn, roze peperkorrels, steranijs, suiker, verse ham, vijfkruidenpoeder, water en zout

Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Indiase viscurry

Ingrediënten:
aubergines, curryblaadjes, fenegriekzaad, frituurolie, gedroogde pepers, gemalen peper, gember, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, okra, olie, sjalotten, suiker, tamarindepulp, tomaat, turmeriekpoeder, ui, viscurrypoeder, visfilet, water en zout

Keuken:
Indiaas / Maleisisch
Soort:
curry / vis
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept pittige tomatensaus op Marokkaanse wijze

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, gehakt, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, koriander, olijfolie, rode wijn azijn, vruchtensap, spaanse pepers, tomaten, uien, venkelzaad, gember, water, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 hoogtepunten uit de Indonesische keuken: de streetfood editie

Ingrediënten:
amandel, balletjes, bamboe, banaan, bier, bruine suiker, cake, citroengras, gember, ijs, ijswater, jackfruit, jus, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kruiden en specerijen, laos, nangka, palmsuiker, pannenkoekjes, pindasaus, rijstmeel, sambal, santen, spekkoek, suikerstroop, tahu, tempé, tofu, vlees en vleesvervanger

Haal meer recepten op...