Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, basilicum, beurre manie, bloem, crème fraîche, dragon, droge vermout, ei, eidooier, gevogeltefond, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: