16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbladpeterseliebloemboterbouquet garnicrème fraîchedroge witte wijneidooierkalfsschouderkerriepoederkippenbouillonlaurierlaurierbladmeelolijfoliepeperpeterselierijstroomsuikertomatenpureeuiwitte peperwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebraden Chaams hoen

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / ovenschotel
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfslong en -hart - Salonbeuschel

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, boter, citroensap, kalfshart, kalfslong, kappertje, knoflook, laurierblad, marjolein, meel, mosterd, peperkorrel, slagroom, soepgroenten, suiker, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / vlees / orgaanvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, mosselen, olijfolie, pernod, room, saffraandraadjes, sjalot, tijm, visfond, witte peper, zeekraal en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
aardappels, boter, bouquet garni, citroensap, eidooier, peterselie, witte peper, ui, kalfsschouder, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, meel, pasta, rijst, slagroom, peterselie, tijm, knoflook, witte champignons en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tomatensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, langoustinekoppen, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, pomodori tomaten, room, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans