Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zwaardvis met tomatenkruidensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, kervel, margarine, marjolein, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijmblaadjes, trostomaat en zwaardvis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemkool, citroen, ei, fijne kristalsuiker, honing, knoflook, laurier, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van De Hippe Vegetarier: