9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletansjovissausappelciderbasilicumbloemboerenbotercrème fraîchedragondragonbotersausdroge witte wijneigedroogde chilipepergedroogde spaanse pepergembergriekse yoghurtknoflookolijfoliepeperpeterseliesjalot
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Spaghetti met kokkelsaus - spaghetti with clam sauce

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, kokkels, olijfolie, sjalot, spaghetti, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
appelcider, boter, crème fraîche, peper, saffraan, sint-jakobsschelp, sjalot, troebel appelsap, verse pasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles