Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, citroensap, citroentijm, dragon, droge witte wijn, eiwit, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, pernod, prei, saffraan, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Basisrecept uit Morito:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: