11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemamandelansjovis op zoutansjovispastaansjovis uit blikbaby-octopusbloembotereiknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeperpijnboompittenspaghettitomaatuivenusschelpwitte wijn
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Puttanesca

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, croutons, groene kruiden, kappertjes, olie om te bakken, olijven, pul biber, rode wijnazijn, rood pepertje, sinaasappelrasp, tomaten, tonijn uit blik, ui, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:

Zwarte pasta met mul

Ingrediënten:
basilicum, boter, kappertjes, knoflookolie, lente-ui, maldonzout, mulfilet, rosé, tomaat en zwarte tagliolini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Maccheroncinisalade

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, cicorino, doperwten, gele paprika, lente-uitje, maccheroncini, mayonaise, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fusillisalade - fusilli in insalata

Ingrediënten:
fusilli, knoflook, mozzarella, olijfolie, tomaat, tonijn op olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude kruidige ditalini

Ingrediënten:
ditalini, kruiden, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, tonijn op olie, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles