39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbanaanboterbroodbruine basterdsuikercitroencitroensapeidooiereiwithoningkokosoliekristalsuikerkruidenmeelmelkoliepoedersuikersuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kaneel-zandkoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, ei, kaneel, rietsuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Rabarber-gember crumble

Ingrediënten:
baksoda, cacao, chocola, ei, gemberpoeder, gemberwortel, havermoutvlokken, kaneel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, meel, pindakaas, rabarber, rijststroop, roomboter, spelt, steviablad, vanille-extract, gember, volkoren speltmeel, walnoten, zeezout en zonnebloempitten

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Worteltjestaart met creamcheeseglazuur

Ingrediënten:
agavesiroop, bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroenschil, courgette, creamcheese, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, plantaardige olie, roomkaas light, volkorenbloem, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een abrikozen-kruimelcake

Ingrediënten:
abrikozen, appelmoes, appels, bakmeel, bloem, boter, cakebeslag, eieren, gemalen amandelen, amandel, havermoutvlokken, kaneel, rietsuiker, suiker en water

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Appel cupcakes

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, appel, appelmoes, appels, bakpoeder, banaan, boter, dadels, eieren, gebroken lijnzaad, goudreinetten, kaneel, kokosroom, krenten, lijnzaad, meel, palmsuiker, peer, roomboter, sinaasappel en suiker

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hazelnotenkoekjes

Ingrediënten:
appelstroop, banaan, cacaopoeder, eieren, eigeel, eiwitten, gebroken lijnzaad, hazelnoten, honing, kaneel, koekjes, kokosmeel, kokosolie, lijnzaad, meel, olie, palmsuiker, pannenkoeken en suiker

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Kruidige zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelen, amandelmeel, bosui, cacao, chocolade, ei, kaas, gojibessen, groenten, hazelnoten, honing, kaneel, kokosolie, meel, noten, olie, water, wortels, zoete aardappels, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Abrikozen-kaneeltaart

Ingrediënten:
abrikoos, bloem, boter, ei, kaneel, kaneelpoeder, kristalsuiker, melk, vanillearoma, vanille-essence, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Marsepeintaart op de manier van Segovia

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwit, gemalen amandelen, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / nagerecht uit de snelle keuken:

Chocoladetaart uit de magnetron

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, fijne tafelsuiker, kaneel, kersen op sap, mascarpone, melk, slagroom, viervruchtenjam en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, eigeel, framboos, kaneel, koolzaadolie, meel, melk, pectine, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appelcompote-cake

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, maïzena, moesappel, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, kaneel, meel, noten, olie, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, zout en zure appels

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Christmas pudding

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kruidnagel, kaneel, krenten, meel, melk, paneermeel, piment, rozijnen, runderniervet, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
pudding / feestdagen
Haal meer recepten op...