Recept uit NAJAT:
Kipvulling voor bastilla
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / pastei
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, curry, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemom, kippenbouillon, kokosolie, komijnzaad, specerijen, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Home made:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: