198 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijboterbouilloncourgetteeigemberkruidenolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisjalottijmtomaattomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Dikke Maissoep Met Basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, maiskolven, olijfolie, rode paprika, ui en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner uit Bouillon:

Tagliatelle van zeekat in bouillon met zoete ui

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bloem, boter, chinese bieslook, citroengras, citroensap, druivenpitolie, frituurolie, groentebouillon, knoflook, melk, norivellen, rode ui, saffraandraadjes, thaise basilicum, vietnamese koriander, zeekat en zoete ui

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Voorjaarsministrone

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, bosui, doperwten, groene asperge, basilicum, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, minicourgette, paarse basilicum, pesto, pomodoritomaat, romanesco, snijbonen, spaghetti, sperziebonen, tuinbonen en venkel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijnazijn, slagroom, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé, drie manieren

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chinese kool, gemberwortel, glasnoedels, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, lente ui, peper, tempé, thaise basilicum en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tagliatelle met kruidige roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tagliatelle, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Pompoensoep met appel

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, groentebouillon, handappels, knoflook, olijfolie, pompoen, tuinkers en ui

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomaten-paprikasoep

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, sjalot, tomaat, verse basilicum, verse geitenkaas en verse tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kerriepilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, gember, groentebouillon, israelische couscous, kerriepoeder, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni a la Sorrentina

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori, ricotta, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzensoep met kokosnoot

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, druivenpitolie, duivenerwten, gedroogde linzen, gember, groentebouillon, kerrieblad, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, maïsolie, okra, stevige tofu, tomaat uit blik, turmeric, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / lunch / voorgerecht uit Fast Food:

Toscaanse tomatensoep met cannelinibonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cannelinibonen, cayennepeper, groentebouillon, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, rode ui en tomatenblokjes

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Linzensoep met pasta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bruine linzen, groentebouillon, knoflook, kruidenblaadjes, marjoraan, olijfolie, tijm, tubetti, ui, water, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav van Israëlische couscous met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Israëlisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...