36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbruine basterdsuikercitroensapeigembergroentekomkommerkoollaoslimoensapolieolijfoliepindakaassjalotsperziebonenspitskooltaugéuivetwaterwitte koolwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bloemkool en sesamrijst in zoetzure saus

Ingrediënten:
bloemkool, suiker, zaden, hennepzaad, water, lente-uitjes, panko, plantaardige olie, rijstazijn, sojasaus, srirachasaus, tarwebloem, knoflook, zout, tomatenpuree, gember, zoetzure saus en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Gevulde pepers

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, bruin mosterdzaad, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenpasta, gember, groene papaya pickles, groene pepers, grof gesneden komkommer, knoflook, komkommer, kool, olie, sjalot, sperziebonen, suiker, turmeriek, witte azijn, witte radijs en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
inmaak
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indonesische keuken: gado gado

Ingrediënten:
bonen, chilipasta, citroengras, eieren, groenten, zout, ketjap manis, knoflookpasta, kool, limoensap, palmsuiker, pinda, pindasaus, sjalot, sperziebonen, spinazie, taugé, taugé, tempeh, tofu, water en zonnebloemolie

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Vietnamese kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, chinese kool, kip, kipfilet, kippenborst, knoflook, kool, kristalsuiker, limoensap, munt, olie, peper, rijstazijn, rode peper, rode ui, sjalot, spaanse peper, suiker, taugé, ui, vissaus, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 1 - petjel 1

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: quinoa salade

Ingrediënten:
amandel, amandelen, azijn, bosui, citroenblad, citroensap, dressing, eiwitten, gele peen, gember, groente, groenten, zout, hennepzaad, knoflook, komkommer, koriander, koriander, limoensap, maïszetmeel, melasse, noten, olijfolie, palmolie, paprikapuree, pistachenoten, quinoa, raapzaadolie, rode paprika, rode peper, rode quinoa, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, specerijen, stabilisator, sugarsnaps, suiker, tarwe, uienpoeder, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Haal meer recepten op...