13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliecitroensapdjeroek poeroeterwt-aubergineskipfiletknoflookkokosmelkoliesambal oeleksantensjalotsperziebonentrassiuivissauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kipcurry met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, kippendij, knoflook, korianderwortel, kurkuma, pinda, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Tom kha kai van gevogelte

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, djeroek poeroet, galangawortel, gevogeltebouillon, groene currypasta, kerrieblad, kippenbouillon, kokosmelk, nuoc mam, palmsuiker en pandanblad

Soort:
bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Thaise stoofpot met ei

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, ei, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laoswortel, lente ui, rietsuiker, rode currypasta, rode paprika, sereh, sperziebonen, taugé, thaise vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Groene curry met kip

Ingrediënten:
chilipepers, citroengras, currypasta, suiker, erwt-aubergines, galangawortel, garnalenpasta, groene pepers, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, limoenblaadjes, olie, peper, sjalotjes, knoflook, thaise aubergine, thaise basilicum, vissaus, witte peperkorrels en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Groene curry met kip recept - Food and Friends

Ingrediënten:
chilipepers, citroengras, currypasta, suiker, erwt-aubergines, galangawortel, garnalenpasta, groene pepers, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, limoenblaadjes, olie, peper, sjalotjes, knoflook, thaise aubergine, thaise basilicum, vissaus, witte peperkorrels en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch