174 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederboterchocoladecitroensapdeegeieidooiereiwitfruitgistknoflookkristalsuikermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpreiroomsjalotsuikertaarttijmuiwitte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Aarons taartdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, crème fraîche, ijswater, ongezouten roomboter, slagroom, suiker, taart en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke appeltaart

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloem, ijswater, kaneel, ongezouten roomboter, piment, slagroom, suiker, witte azijn, zout en zure appel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Aardbeislagroomtaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, bakpoeder, bloem, eieren, light room, maïzena, melk, pistachenoten, slagroom, vanillepuddingpoeder, vanillesuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Paris Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, hazelnootpasta, kristalsuiker, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

mini-quiches

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, ei, ontbijtspek, slagroom, water, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Walnoot-vijgen- dadelmaantjes

Ingrediënten:
biologische citroen, suiker, bloem, boter, gedroogde vijgen, gehakt, poedersuiker, harde bloem, honing, water, medjooldadels, slagroom, kardemompoeder, kaneel, walnoten en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke pompoentaart

Ingrediënten:
bloem, ei, gemberpoeder, ijswater, kaneel, kruidnagel, ongezouten roomboter, pompoenpuree, slagroom, suiker, taart, witte azijn en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aardbeientaart met vlierbloesem

Ingrediënten:
ei, aardappelzetmeel, aardbeien, biologische citroen, fijne kristalsuiker, bloem, boter, water, slagroom, vlierbloesem, vlierbloesemsiroop, witte chocoladedruppels en zout

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Roodfluwelen cake met chocoladeganache en meringue

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, cacaopoeder, citroensap, crème de tartare, eieren, eiwitten, goudblaadjes, kristalsuiker, lichtbruine suiker, pure chocoladeflikken, rode voedingskleurstof, sojaslagroom, solo patisserie, vanillesojamelk, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Malakoff

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, bloem, bloemsuiker, boter, chocoladefondant, eieren, krieken, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aspergesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Semifreddo

Ingrediënten:
amaretti, appels, bloem, citroen, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, slagroom, water, witte wijn en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / ijs
Haal meer recepten op...