Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | baharat, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, ei, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, ijsblokjes, kaneel, kerstomaat, lamsgehakt, mager lamsvlees, mager rundvlees, munt, olie, peper, plantaardige olie, ui, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: