7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelazijnbladerdeegbleekselderijboterbrandewijnbutifarradroge witte wijneendenveteieiwitgerookt spekgevogeltebouillongroentegroentebouillonjeneverbeslaurierolijfoliereuzelrunderbouillontijmwortelzuurkool
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Patrijs met kool in brandewijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, patrijs, piri piri poeder, presunto, prosciutto, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Szegediner gulyás

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kummel, paprikapoeder, reuzel, runderbouillon, schouderkarbonade, ui, witte wijn, zure room en zuurkool

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuurkool met sjmalts

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Recept uit Wijn van eigen bodem:

Hollandse runderstoof

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, groente, tomatenpuree, knoflook, koolraap, olijfolie, paprika, peper en zout, riblappen, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, rode wijn, sperziebonen, sukadelappen, tijm, uien, wijn en winterwortel