Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze fasulye - Snijbonenschotel met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, lamsvlees, snijbonen, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaan, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, brood, cayennepeper, citroen, courgette, dille, geitenkaas, groene paprika, groente, hennepzaad, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koolrabi, lamsbout, peper, rijst, tomatenpuree, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wateetons:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen: