Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Haan in chambertin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, bouillon, champignon, cognac, doorregen spek, gerookt spek, haan, hazenbillen, hazenbloed, hazenpoten, kip, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, rode bourgogne, rode wijn, toast, ui, water, wortel, zilverui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: