Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, boter, cranberrycompote, ganzenvet, honing, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, rijst, rode wijnazijn, sinaasappelsap, steranijs, ui, wijn, witte peperkorrels, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Brouw het zelf: