Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met zeekat
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, belegen pecorino, bladpeterselie, bleekselderij, bottarga, chifferi, doperwt, droge witte wijn, fusilli, inktvis, knoflook, laurier, linguine, olijfolie, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: