49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolicitroengraseifijne kristalsuikergemberknoflookkratiemlente-uilimoenlimoensapmangomuntnam plaoliepindarijstazijnrode chilipeperrode uisjalotsojasausthaise vissaustomaatwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Thaise salade van komkommer en kruiden

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, komkommer, rode ui, suiker, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander, verse munt en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Rijstnoedelsalade

Ingrediënten:
gember, glasnoedels, komkommer, koriander, limoen, palmkoolbladeren, pinda’s, rijstazijn, suiker, vissaus en wortel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Viskoekjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, currypasta, haricots verts, komkommer, koriander, limoen, suiker, visfilet en vissaus

Soort:
vis
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Gebakken tonijn met citrusblad en pinda's

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gemberwortel, javaanse suiker, komkommer, koriander, limoensap, pinda, rode chilipeper, sereh, sesamolie, tamarindewater, tonijnfilet en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Voorjaarsrolletjes met kip

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kip, komkommer, koriander, limoensap, munt, pinda, rijstazijn, rijstvermicelli, rode peper, ronde rijstpapiervellen, vissaus en zoete chilisaus

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebraden runderlende met komkommerkimchi en verse pruimen

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gember, gochujang, grof zeezout, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, mirin, nanami togarashi, pruimen, rijstazijn, runderlende, vissaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vol Smaak:

Vietnamese springrolls met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, koriander, lichte basterdsuiker, limoen, mihoen, munt, rijstvellen, rivierkreeftjes, rode peper, vissaus, winterpeen en wortel

Keuken:
Vietnamees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Pittige rijstnoedelsalade

Ingrediënten:
gember, geroosterde sesamolie, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rijstvermicelli, rode chilipeper, sojasaus, suiker, vissaus en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vietnamese komkommersalade

Ingrediënten:
bosui, jalapeñopeper, japanse komkommer, knoflook, koriander, limoensap, munt, neutrale olie, perzische komkommer, pinda, suiker, sushirijstazijn, vissaus en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
salade
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
biefstuk, entrecote, haasbiefstuk, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, limoen, milde rode spaanse peper, oestersaus, olijfolie, romeinse sla, sesamzaad, shii-take en vissaus

Soort:
salade / vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige pijlinktvis - pla muk pad ped

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, inktvis, knoflook, komkommer, kratiem, maïzena, nam pla, olie, sojasaus, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, witte peper, witte wijn en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Viskoekjes met komkommerrellish

Ingrediënten:
ei, gember, kabeljauw, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosazijn, komkommer, maïzena, rijstazijn, rode currypasta, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rijst met krab - khao pad poo

Ingrediënten:
bai pak chee, citroen, ei, groene thaise chilipeper, knoflook, komkommer, krabvlees, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, prik khee noo, rijst, suiker, thaise vissaus, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Haal meer recepten op...