Recept van Oh My Dish:
Biefstuk met tamarindesaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), biefstuk, bosui, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflooktenen, runderbouillon, sojasaus, tamarinde, ui en zonnebloemolie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, gember, kokosmelk, komkommer, laos, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sambal oelek, sojasaus, trassi, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table: