71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisaubergineavocadobalsamicoazijnbasilicumbleekselderijbotercitroeneiextra vierge olijfoliefetagedroogde oreganokerstomaatknoflookkruidenmuntolijfolieparmezaanse kaaspeterselierode spaanse peperrode uirozemarijnrucolatomaat in blikuizeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Zomerse pasta met tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, fusilli, kerstomaat, parmezaanse kaas, verse tuinkruiden, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Toscaanse tomatensalade

Ingrediënten:
ansjovis in olie, basilicum, ciabattabrood, rode paprika, kappertjes, kerstomaat, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat en venkelzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

De moederschiptomatensalade

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, knoflook, rode spaanse peper, rodewijnazijn, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Nonna fangitta's tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, kappertjes, knoflook, oregano, peterselie, rode spaanse peper, rozemarijn, tomaat, tomaat in blik en tonijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Linguini puttanesca

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, kappertjes, knoflook, linguine, oregano, tomaat in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's comfort food:

Ultieme crab cakes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroen, cream crackers, eidooier, garnalen, komkommer, krabvlees, mosterdpoeder, olijfolie, oregano, spaanse peper, tomaat, wittewijnazijn, worcestersaus, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
boter, citroen, gerookte doorregen bacon, kerstomaat, kipfilet, oregano, paprikapoeder en rozemarijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Griekse salade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, citroensapdressing, extra vierge olijfolie, fetakaas, gedroogde oregano, kruidenazijn, pruimtomaten, sjalot, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...