Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, eiwit, gerookte zalm, kervel, knoflook, melk, munt, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, room, sjalot, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio: