Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bladpeterselie, bleekselderij, boterdeeg, brood, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, fijn matzemeel, gedroogde rode spaanse peper, gruyère, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: