118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifruitgehaktgranengroentekaasknoflooknootmuskaatnotenolijfoliepeperspinazieuivisvleeswaterzadenzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gegratineerde aardappels

Ingrediënten:
aardappel, kaas, knoflook, laurier, melk, slagroom, tijm en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Aardappel Kaaspuree

Ingrediënten:
boter, bloem, frituurolie, kaas, ui, melk, nootmuskaat, peper, puree, vastkokende aardappelen, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Aardappel prei ovenschotel

Ingrediënten:
aardappelschijfjes, eieren, kaas, peper en zout, preien, provençaalse kruiden, room, vastkokende aardappelen en volle melk

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Machtige Griekse moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, citroen, ei, feta, gedroogde oregano, gehakt, tomaat, halfvolle melk, kefalotyri, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, rode wijn, rozemarijn, salie en ui

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega moussaka

Ingrediënten:
aardappels, feta, gedroogd eekhoorntjesbrood, tomaat, aubergine, ei, halfvolle melk, kaneelstokje, nootmuskaat, olijfolie, rodewijnazijn, knoflook, uien en oregano

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Halusky

Ingrediënten:
aardappel, kaantjesreuzel, meel, melk, schapenkaas en zout

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Strapacky

Ingrediënten:
aardappel, kaantjesreuzel, meel, melk, schapenkaas, ui, witte kool en zout

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / kaas
Haal meer recepten op...