Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met paddenstoelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, ei, olie, pastadeeg, peper, peterselie, shiitake, ui, water en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch / noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, dragon, ei, fruit, kervel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paddestoel, prei, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: