Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, appel, avocado, banaan, bieslook, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, courgette, feta, grapefruit, groene thee, groente, hennepzaad, jus, kamille, komkommer, mayonaise, noten, olijfolie, peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Betty's Kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Betty's Kitchen: