Lunch uit Hoe te eten:
Krabtaart met saffraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, aubergine, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, bruin krabvlees, champignon, citroen, citroensap, courgette, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: