8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouillonbruine suikercitroencitroensapcrème fraîchedonkere sojasausdroge sherrydroge witte wijngele bonensausknoflookkorianderlente-uilimoenolijfoliepeperplantaardige olierode chilipepersjalotsojasauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Mihoen met garnalen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, ei, garnaal, kippenbouillon, koriander, kormapasta, lente ui, limoen, mihoen, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rijst uit Yangchow

Ingrediënten:
donkere sojasaus, doperwten, ei, eiwit, garnalen, gekookte ham, rijst, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crispy Rice Vermicelli / Krokante rijstvermicelli

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren