Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Zhu you - Reuzel
- Ingrediënten:
- bladvet, buikvet en rugvet
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- boter en olie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken: