124 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouilloncitroencourgettefruitgembergula djawakruidenlaoslombokolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstsjalottijmtomaattrassiuiwaterwijnzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gebraden kip met etrog (sukade) en bloedsinaasappel

Ingrediënten:
bloedsinaasappels, boter, braadkip, eendenleverpaté, geklaarde boter, gemberpoeder, ghee, ingelegde cederappel, ingelegde citroen, knoflook, marokkaans brood met sesam, sukade, tijm, turks brood met sesam, witte truffel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Droog en pittig rundvlees

Ingrediënten:
gula bali, jeruk limo, knoflook, korianderzaad, laos, lombok, peperkorrel, rawit, rund, stooflappen, sukade en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Rundvlees met kokos en bonen

Ingrediënten:
bruine bonen, daun katuk, galangal, garnalenpasta, gember, knoflook, kokosvruchtvlees, rawit, rund, salam, sjalot en sukade

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Zwarte rijst met krab in tempura

Ingrediënten:
boter, cederappel, citroengras, daslookblad, frituurolie, heldere schaaldierenbouillon, ijswater, koriander, norivel, olijfolie, peper, softshell krab, tempurameel, thaise basilicum, vietnamese koriander, witte knoflookbloemen, zoete ui, zout en zwarte rijst

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:

Paddenstoelen-roomsoep

Ingrediënten:
champignons, droge witte wijn, fruit, bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, knoflook, oesterzwammen, paddenstoelenbouillon, room, tijm, water en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Ikan Teri

Ingrediënten:
ansjovis, fruit, groene lomboks, ikan teri, knoflook, lomboks, olie, petehbonen, sambal, sjalot, knoflook en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Een appel valt in het gras

Ingrediënten:
00-bloem, aardpeer, appelbalsamico, ascorbinezuur, boter, citroentijm, donkere pils, druivenpitolie, elstar, fruit, honing, ijzerhardkruid, knoflook, korianderblaadjes, korianderolie, mout, sjalot, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Telor

Ingrediënten:
asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...