Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Midye dolmasi - Gevulde mosselen
- Ingrediënten:
- kaneel, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnboompitten, rijst, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen: