Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bot, boter, bouillon, brood, chocolade, citroen, ei, fruit, groente, kabeljauw, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, linzen, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, rijst, ui, vlees, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen: