67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbakpoederbotercitroensapeigemalen kaneelgemberpoederhoningkippenbouillonknoflookkurkumamelkmuntolieolijfoliepeperplantaardige oliepoedersuikersuikertomaatuiwalnotenwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Ontbijtrepen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bruine basterdsuiker, ei, gedroogde cranberries, havermoutvlokken, kaneel, plantaardige olie, quinoavlokken, raapzaadolie, tarwekiemen, vanille-extract, volkorenbloem en zonnebloempitten

Soort:
zoet
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Gefrituurde Appelhapjes Met Karamel

Ingrediënten:
appels, kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, maïsolie, plantaardige olie, maïzena en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:

Aardbeien-ontbijtcake

Ingrediënten:
aardbeien, bakpoeder, bloem, ei, gemalen kaneel, havermout, olie, suiker en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paneermeel, plantaardige olie en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / frituur
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Worteltjestaart met creamcheeseglazuur

Ingrediënten:
agavesiroop, bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroenschil, courgette, creamcheese, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, plantaardige olie, roomkaas light, volkorenbloem, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Shebekia

Ingrediënten:
anijszaad, azijn, bakpoeder, bloem, gemalen amandelen, gedroogde gist, sesamzaad, honing, kaneel, olie, oranjebloesemwater, saffraanpoeder, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Mango brood - mango bread

Ingrediënten:
bloem, dubbelkoolzure soda, ei, gemalen kaneel, macadamianoten, mango, olie, rozijnen, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appelbeignets

Ingrediënten:
appelen, bier, bloem, bloemsuiker, eieren, kaneel, olie, suiker, vanillesuiker en zout

Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelcake

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Brits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Appel muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, karnemelk, olie, plantaardige olie, suiker en walnoten

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Peruaanse keuken: zoete aardappel bollen

Ingrediënten:
beslag, bloem, boter, brood, eieren, bloem, kaneel, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, lichtbruine suiker, olie, plantaardige olie, sinaasappel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, siroop, suiker, water, zoete aardappel en zoete aardappelen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...