Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan ketjap manis I (Gebakken vis in zoete ketjap)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, ketjap manis, knoflook, laos, sambal en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gember, ketjap, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, prei, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: