Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Filetes de anchoa con pan tostado - Ansjovis met sjalot en beboterde toast
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet uit blik, kervel, peterselie, sjalot en toast
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente: