Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Kofte-kebab
- Ingrediënten:
- gele ui, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, munt, peterselie, saffraan, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, dille, gember, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Perzische keuken: