435 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineboterbroodcourgettefruitgehaktgroentehamburgerskaaskipknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijsttomaatuiviswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Cozido

Ingrediënten:
aardappel, bataat, buikspek, chourico worst, kippenpoot, kool, raapjes, rode biet, runderschenkel, varkensschouder en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Galicische soep - caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, gedroogde witte bonen, knolraapbladeren, kool, mild paprikapoeder, peper, schenkel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Stoof (Maaltijdsoep)

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, champignons, goudbouillonblokje, kool, lomboks, macaroni, maggiblokjes, prei, runderpoulet, schenkel, ui en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #34

Ingrediënten:
amandel, appel, balletjes, bieten, bloemkool, boerenkool, broccoli, chili, citroen, cranberry, curry, eiwit, groenten, jackfruit, kersen, koffie, mango, noten, paprika, peterselie, pindakaas, pure chocolade, quinoa, rijst, rode biet, rode peper, scharreleieren, seitan, sriracha, tempeh, tortilla, vlees, wei, wortel, zeezout en zout

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cornichons, dijonmosterd, kalfsschenkel, kool, kruidnagel, ossenhaas, peper, prei, runderklapstuk, rundervoorbout, selderijknol, ui, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kool, koolraap, laurierblad, lente-ui, runderbouillon, runderfilet, tijm, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Portugese bonensoep - portuguese bean soup

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, hamkluif, knoflook, kool, macaroni, nierbonen, peper, pintobonen, portugese worst, tomaat uit blik, ui, varkensschenkel, wortel en zout

Keuken:
Portugees / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Cantabrisch eenpansgerecht - cocido montanés

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, gedroogde witte bonen, knoflook, kool, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rookspek, spaanse bloedworst, ui, varkensnek, varkenspoot, varkensreuzel, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Crudité met nieuwe hoemoes van Maza

Ingrediënten:
ananas, basilicum, bleekselderij, bloemkool, broccoli, brood, broodjes, courgette, groenten, kikkererwten, knoflook, komkommer, kruiden, paksoi, paprika, peper, radijs, rauwkost, selderij, sesamzaad, specerijen, tomaat, tomaatjes, tomaten, vlees, witlof, wortel, wortels, worteltjes, wraps, zeezout, zongedroogde tomaat en zongedroogde tomaten

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe aux choux (Garbure) - Maaltijdsoep van kool

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, chilipoeder, gedroogde witte bonen, hamschijf, knoflook, kool, kruidnagel, laurier, majoraan, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, raapjes, rookspek, stokbrood, tijm, ui, water, witte bonen, witte bonen uit blik, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...