96 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmelkbakpoederbanaanblauwe bessenbloembotercitroencitroensapeifruitgehakthavermouthavermoutvlokkenhoningkokosoliemelknootmuskaatnotenpoedersuikersuikerwateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Appelvulling

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appel, appelmoes, bruine suiker, citroensap, gedroogde cranberries, kaneel, kardemom, vanille, walnoten en water

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Franse sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, armagnac, citroensap, honing, kaneel, pistaches, sinaasappel, walnoten en zachtzure appel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:

Appeltjes onder de warme deken

Ingrediënten:
appel, boter, eierdooier, kaneel, melk, rietsuiker, rozijnen, suiker, vanillestokje en walnoten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Appelsalade "Eva"

Ingrediënten:
amandelen, appel, arak, citroensap, citroenschil, gekonfijte kers, honing, kaneel, kokosrasp, pistaches, suiker en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Asjkenazische haroset

Ingrediënten:
honing, kaneel, suiker, walnoten, zoete rode wijn en zure appels

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Italië

Ingrediënten:
appel, citroensap, dadel, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, gele rozijnen, gemalen amandelen, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peer, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zoete wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet - Appelpudding

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet met challebrood

Ingrediënten:
challe, citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Jaargetijde – Zomer Juli

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, bessen, chiazaad, fruit, gebroken lijnzaad, gedroogde abrikozen, walnoten, hazelnoten, ijs, kaneel, kokosolie, kool, krenten, lijnzaad, muesli, noten, pecannoten, pitten, seizoensgroenten, walnoten en zonnebloempitten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / nagerecht uit De Joodse keuken:

Lokshen kugel mit eppel met specerijen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, ei, eiernoedels, kaneel, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, walnoten, zout en zure appels

Keuken:
Pools / Duits / Russisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Pannenkoeken met warme appeltjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, appeljenever, appels, bloem, bloemsuiker, boter, calvados, cuarenta y tres, donkere kandijsuiker, eieren, kaneel, kristalsuiker, melk, olie, rozijnen, vanillesuiker, walnoten en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelstrudel

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, filodeeg, gele rozijnen, gemalen amandelen, kaneel, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, walnoten en zure appels

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...